Recenze

Zobrazit:
Řadit dle:

Malý anální kolík ze silikonu se šperkem - tmavě zelený

Moni - Datum 24.01.2021
Hezká designovka, která není moc drahá
KladyKlady
  • vypadá parádně
  • napodebenina smaragdu vypadá dobře
  • dobrá velikost
  • Hodnocení5

Realistické dildo s přísavkou Dillio Slim 6" - Pipedream

MEgy - Datum 24.01.2021
Celkem spokojenost ale mohl by být lepší povrch
KladyKlady
  • dostatečná délka
  • přísavka dobře drží
  • cena ok
Zápory title=Zápory
  • povrch není nic extra
  • Hodnocení5

Umělá vagina RILEY REID Utopia od Fleshlight

Bart - Datum 23.01.2021
Moc jsem od toho nečekal ale je to opravdu zážitek!
KladyKlady
  • Super
Zápory title=Zápory
  • Je to drahý..
  • Hodnocení5

Připínák s postrojem Classix Strap-on - Fetish Fantasy

RadkaXX - Datum 22.01.2021
Poměrně solidní připínák za dobrou cenu
KladyKlady
  • výborný tvar a velikost tak akorát
  • dobrá cena
  • příjemný materiál
Zápory title=Zápory
  • upínání je "nic moc"
  • trochu hůř drží
  • Hodnocení5

Latexová halenka se zipem

EditaK - Datum 04.01.2021
Za celkem rozumnou cenu moc pěknej kousek latexu, dobře sedí, chce to ale koupit i lak a pudr na latex
  • Hodnocení5

Samodržící připínací penis Platinum THE GAL PAL - Doc Johnson

Denis5 - Datum 04.01.2021
Zajímavá věcička, jednoduše se nasazuje a uspokojuje krom partnera částečně i mě :-D
KladyKlady
  • rychlost nasazení
  • zajímavý tvar
  • Hodnocení5

Skleněné anální dildo Honey Dripper - Gläs

Lenka D. - Datum 04.01.2021
Kvalitní a luxusní provedení, spokojenost :)
KladyKlady
  • příjemný materiál
  • Hodnocení5

Lakovaný korzet s límečkem, odhalenými ňadry a šněrováním - Black Level

Tyna55 - Datum 26.06.2019
Parádní korzet co se i narozdíl od jiných poměrně snadno obléká:)
  • Hodnocení5

Kožená pouta na zápěstí (Zado)

XIta - Datum 12.12.2018
Konečně pouta, která něco opravdu vydrží a není to jen plastová náhražka..
KladyKlady
  • Bytelnost
  • Hodnocení5

Lona Natural

Rita55 - Datum 12.12.2018
Klasika, kterou nic nezkazíte:)
KladyKlady
  • Bez parfemace
  • Dostatečné množství
  • Hodnocení5

Anální kolík - silikonový, velký

Manilyy - Datum 19.09.2018
Jako materiál a provedení je super, ale je opravdu celkem široký, doporučuji radši zakoupit střední či malou velikost..
KladyKlady
  • Materiál
  • Provedení
Zápory title=Zápory
  • pro mě až moc tlustý..
  • Hodnocení4

Baby Vibe (červený)

Lizyy1 - Datum 19.09.2018
Jednoduchá a levná klasika do kabelky :-)
  • Hodnocení5

Masážní přístroj Magic Massager

Rita01 - Datum 04.03.2018
Za mě je to mnohem lepší než jakýkoli vibrátor, s kterým se dá navíc použít i současně. Opravdu doporučuji!
KladyKlady
  • dostatečně výkonný
  • příznivá cena
  • Hodnocení5

Anální kolík - silikonový, velký

KamilK - Datum 14.01.2018
Výborný anální kolík z příjemného materiálu, jen bych chtěl upozornit, že je opravdu celkem velký a tedy nic pro nepřipravené.
KladyKlady
  • úžasně hebký a příjemný materiál
  • oproti jiným je opravdu velký
Zápory title=Zápory
  • nic pro začátečníky
  • Hodnocení5

Latexové body - dva zipy a otvory na prsa

Darka47 - Datum 06.12.2017
Parádní kousek latexu, dobře sedí a díky zipů se i celkem dobře obléká
KladyKlady
  • dlouhý a praktický zip v rozkroku
  • snadné oblékání oproti jinému latexovéme prádlu
Zápory title=Zápory
  • trochu dražší, ale je to latex
  • Hodnocení5

Punčocháče s otvory černé

Dita33 - Datum 13.04.2015
Moc hezké punčochy. Konečně takové, které mi díky otvoru už konečně přítel neroztrhá, nebo k tomu alespoň už nemá důvod :-)
KladyKlady
  • jsou až k pasu a výborně sedí
  • krásně v nich vyniknou boky.
  • Hodnocení5

Punčocháče s otvory černé

Pavli - Datum 17.02.2015
Prostě nádherné!
  • Hodnocení5

Lona orál gel s příchutí malina

Duffy - Datum 27.11.2014
Klasika za rozumnou cenu a navíc s příchutí:-)
KladyKlady
  • Celkem velké balení které dostatečně dlouho vydrží
  • příjemná vůně
  • Hodnocení5

Klystýr COLT Anal Douche

petik - Datum 24.11.2014
Zcela doporučuji pro dobrou hygienu, snadné použití.
KladyKlady
  • jednoduché a funkční
Zápory title=Zápory
  • žádné
  • Hodnocení5

Bílé punčochy na podvazky

katka41 - Datum 15.11.2014
Pěkné a hlavně kvalitní punčochy od prověřeného výrobce Cottelli Collection, což po svých zkušenostech beru jako záruku kvality.
  • Hodnocení5