Recenze

Zobrazit:
Řadit dle:

Kožená pouta na zápěstí (Zado)

XIta - Datum 12.12.2018
Konečně pouta, která něco opravdu vydrží a není to jen plastová náhražka..
KladyKlady
  • Bytelnost
  • Hodnocení5

Lona Natural

Rita55 - Datum 12.12.2018
Klasika, kterou nic nezkazíte:)
KladyKlady
  • Bez parfemace
  • Dostatečné množství
  • Hodnocení5

Gel AquaGlide (exotické ovoce)

Grady - Datum 12.12.2018
Velmi příjemná vůně, doporučuju hlavně na ANÁL!
  • Hodnocení5

Dlouhá černá paruka Carmen - Wigged Love

Tanika - Datum 06.12.2018
Celkově jsem velmi spokojená, paruka sedí a vypadá výborně:)
KladyKlady
  • vypadají přirozeně
  • dobrá kvalita
  • výborně sedí
  • Hodnocení5

Oboustranné anální dildo SpectraGels Combo - Doc Johnson

Rita24 - Datum 28.11.2018
Velmi praktické dildo za solidní cenu
  • Hodnocení5

Anální kolík - silikonový, velký

Manilyy - Datum 19.09.2018
Jako materiál a provedení je super, ale je opravdu celkem široký, doporučuji radši zakoupit střední či malou velikost..
KladyKlady
  • Materiál
  • Provedení
Zápory title=Zápory
  • pro mě až moc tlustý..
  • Hodnocení4

Baby Vibe (červený)

Lizyy1 - Datum 19.09.2018
Jednoduchá a levná klasika do kabelky :-)
  • Hodnocení5

Masážní přístroj Magic Massager

Rita01 - Datum 04.03.2018
Za mě je to mnohem lepší než jakýkoli vibrátor, s kterým se dá navíc použít i současně. Opravdu doporučuji!
KladyKlady
  • dostatečně výkonný
  • příznivá cena
  • Hodnocení5

Anální kolík - silikonový, velký

KamilK - Datum 14.01.2018
Výborný anální kolík z příjemného materiálu, jen bych chtěl upozornit, že je opravdu celkem velký a tedy nic pro nepřipravené.
KladyKlady
  • úžasně hebký a příjemný materiál
  • oproti jiným je opravdu velký
Zápory title=Zápory
  • nic pro začátečníky
  • Hodnocení5

Latexové body - dva zipy a otvory na prsa

Darka47 - Datum 06.12.2017
Parádní kousek latexu, dobře sedí a díky zipů se i celkem dobře obléká
KladyKlady
  • dlouhý a praktický zip v rozkroku
  • snadné oblékání oproti jinému latexovéme prádlu
Zápory title=Zápory
  • trochu dražší, ale je to latex
  • Hodnocení5

Masážní olej Voulez-Vous Růžové lístky - 150 ml

Dara34 - Datum 09.10.2017
Velmi příjemný masážní olej
KladyKlady
  • krásně voní
  • přijatelná cena
  • Hodnocení5

Punčocháče s otvory černé

Dita33 - Datum 13.04.2015
Moc hezké punčochy. Konečně takové, které mi díky otvoru už konečně přítel neroztrhá, nebo k tomu alespoň už nemá důvod :-)
KladyKlady
  • jsou až k pasu a výborně sedí
  • krásně v nich vyniknou boky.
  • Hodnocení5

Punčocháče s otvory černé

Pavli - Datum 17.02.2015
Prostě nádherné!
  • Hodnocení5

Lona orál gel s příchutí malina

Duffy - Datum 27.11.2014
Klasika za rozumnou cenu a navíc s příchutí:-)
KladyKlady
  • Celkem velké balení které dostatečně dlouho vydrží
  • příjemná vůně
  • Hodnocení5

Klystýr COLT Anal Douche

petik - Datum 24.11.2014
Zcela doporučuji pro dobrou hygienu, snadné použití.
KladyKlady
  • jednoduché a funkční
Zápory title=Zápory
  • žádné
  • Hodnocení5

Bílé punčochy na podvazky

katka41 - Datum 15.11.2014
Pěkné a hlavně kvalitní punčochy od prověřeného výrobce Cottelli Collection, což po svých zkušenostech beru jako záruku kvality.
  • Hodnocení5

Spodní prádlo Baby doll

adys - Datum 15.11.2014
Taková erotická noční košilka, která je i příjemná na nošení:)
KladyKlady
  • velmi elegantní
  • lehké a sexy
  •  5

Lakovaný top se zipem

katrina9 - Datum 12.11.2014
Moc krásný top, jen škoda, že k němu nejsou i ty kalhotky, ty vypadají supr..
  • Hodnocení5

Vibrátor pro muže - Manzzz Cassini

radek34 - Datum 13.07.2014
vynikající vibrátor, který ale trochu kazí nepříliš příjemný materiál
KladyKlady
  • dobrý tvar
  • výborně řešené přepínání vibrací tlačítkem
  • 7 odlišných vibračních režimů
Zápory title=Zápory
  • materiál je trochu hrubší a hůř se zavádí
  • je potřeba kvalitní lubrikant
  • Hodnocení4

Vibrátor na bod G nebo prostatu

Petr68 - Datum 22.06.2014
No musím říct, že když jsem tento vibrátor doma vybalil, byl jsem trochu zklamaný, nevypadal nic extra a je celkem malý.

O to větší překvapení bylo při prvním vyzkoušení. Má výborný tvar, dobře se s ním manipuluje a celkově jsem s ním měl o mnoho lepší pocit než s o mnoho dražšími hračkami. Takže ve výsledku je za tu cenu naprosto super a mohu jen doporučit vyzkoušet.
KladyKlady
  • výborný tvar
  • dobrá manipulovatelnost
  • příjemný materiál
  • mnohem lepší pocit uspokojení než u dražších podobných vibrátorů
  • dobrá cena
Zápory title=Zápory
  • kolečko na regulaci vibrací je dost nepraktické
  • když má člověk prsty od gelu tak s tím těžko otáčí.. lepší by bylo jen tlačítko
  • Hodnocení5