Recenze

Zobrazit:
Řadit dle:

Rita01 Datum 04.03.2018 Zakoupeno: Masážní přístroj Magic Massager
Za mě je to mnohem lepší než jakýkoli vibrátor, s kterým se dá navíc použít i současně. Opravdu doporučuji!
KladyKlady
  • dostatečně výkonný
  • příznivá cena
  • Hodnocení5
KamilK Datum 14.01.2018 Zakoupeno: Anální kolík - silikonový, velký
Výborný anální kolík z příjemného materiálu, jen bych chtěl upozornit, že je opravdu celkem velký a tedy nic pro nepřipravené.
KladyKlady
  • úžasně hebký a příjemný materiál
  • oproti jiným je opravdu velký
Zápory title=Zápory
  • nic pro začátečníky
  • Hodnocení5
Darka47 Datum 06.12.2017 Zakoupeno: Latexové body - dva zipy a otvory na prsa
Parádní kousek latexu, dobře sedí a díky zipů se i celkem dobře obléká
KladyKlady
  • dlouhý a praktický zip v rozkroku
  • snadné oblékání oproti jinému latexovéme prádlu
Zápory title=Zápory
  • trochu dražší, ale je to latex
  • Hodnocení5
Velmi příjemný masážní olej
KladyKlady
  • krásně voní
  • přijatelná cena
  • Hodnocení5
Radim89 Datum 27.03.2017 Zakoupeno: Síťované šaty s odhalenými ňadry
Sice poměrně jednoduché, ale přesto velice erotické a sexy síťované prádlo.
KladyKlady
  • velmi sexy
  • vše důležité je zcela přístupné a není tak třeba nic sundavat!
  • jednoduchost
Zápory title=Zápory
  • nic...
  • Hodnocení5
Dita33 Datum 13.04.2015 Zakoupeno: Punčocháče s otvory černé
Moc hezké punčochy. Konečně takové, které mi díky otvoru už konečně přítel neroztrhá, nebo k tomu alespoň už nemá důvod :-)
KladyKlady
  • jsou až k pasu a výborně sedí
  • krásně v nich vyniknou boky.
  • Hodnocení5
Pavli Datum 17.02.2015 Zakoupeno: Punčocháče s otvory černé
Prostě nádherné!
  • Hodnocení5
katrina27 Datum 06.12.2014 Zakoupeno: Modrá galaxie
Za takovou cenu překvapivě vynikající dildo.
KladyKlady
  • dobře tvarované
  • použití z obou konců
  • dostatečná délka
  • příjemný materiál
Zápory title=Zápory
  • manžel se zatím nenechá..:)
  • Hodnocení5
Duffy Datum 27.11.2014 Zakoupeno: Lona orál gel s příchutí malina
Klasika za rozumnou cenu a navíc s příchutí:-)
KladyKlady
  • Celkem velké balení které dostatečně dlouho vydrží
  • příjemná vůně
  • Hodnocení5
petik Datum 24.11.2014 Zakoupeno: Klystýr COLT Anal Douche
Zcela doporučuji pro dobrou hygienu, snadné použití.
KladyKlady
  • jednoduché a funkční
Zápory title=Zápory
  • žádné
  • Hodnocení5
Petr32 Datum 23.11.2014 Zakoupeno: Dvojité dildo Galaxie
Překvapivě dobré oboustranné dildo, dobře tvarované a zcela ohebné, spokojenost
  • Hodnocení5
katka41 Datum 15.11.2014 Zakoupeno: Bílé punčochy na podvazky
Pěkné a hlavně kvalitní punčochy od prověřeného výrobce Cottelli Collection, což po svých zkušenostech beru jako záruku kvality.
  • Hodnocení5
adys Datum 15.11.2014 Zakoupeno: Spodní prádlo Baby doll
Taková erotická noční košilka, která je i příjemná na nošení:)
KladyKlady
  • velmi elegantní
  • lehké a sexy
  •  5
katrina9 Datum 12.11.2014 Zakoupeno: Lakovaný top se zipem
Moc krásný top, jen škoda, že k němu nejsou i ty kalhotky, ty vypadají supr..
  • Hodnocení5
danika26 Datum 11.11.2014 Zakoupeno: Anální kolík Saphir blue
Klasický anální kolík za solidní cenu, nemám žádné výhrady
  • Hodnocení5
radek34 Datum 13.07.2014 Zakoupeno: Vibrátor pro muže - Manzzz Cassini
vynikající vibrátor, který ale trochu kazí nepříliš příjemný materiál
KladyKlady
  • dobrý tvar
  • výborně řešené přepínání vibrací tlačítkem
  • 7 odlišných vibračních režimů
Zápory title=Zápory
  • materiál je trochu hrubší a hůř se zavádí
  • je potřeba kvalitní lubrikant
  • Hodnocení4
Petr68 Datum 22.06.2014 Zakoupeno: Vibrátor na bod G nebo prostatu
No musím říct, že když jsem tento vibrátor doma vybalil, byl jsem trochu zklamaný, nevypadal nic extra a je celkem malý.

O to větší překvapení bylo při prvním vyzkoušení. Má výborný tvar, dobře se s ním manipuluje a celkově jsem s ním měl o mnoho lepší pocit než s o mnoho dražšími hračkami. Takže ve výsledku je za tu cenu naprosto super a mohu jen doporučit vyzkoušet.
KladyKlady
  • výborný tvar
  • dobrá manipulovatelnost
  • příjemný materiál
  • mnohem lepší pocit uspokojení než u dražších podobných vibrátorů
  • dobrá cena
Zápory title=Zápory
  • kolečko na regulaci vibrací je dost nepraktické
  • když má člověk prsty od gelu tak s tím těžko otáčí.. lepší by bylo jen tlačítko
  • Hodnocení5
adam66 Datum 06.04.2014 Zakoupeno: Sexy Ice - chladivý lubrikační gel
Ten chladící efekt je vynikající, jiný gel už nechci:)
  • Hodnocení5
rejda3 Datum 29.03.2014 Zakoupeno: Anální stimulátor In Side
Vynikající pomůcka pro anální sex, lepší než prstem :)
  • Hodnocení5
leni5 Datum 23.03.2014 Zakoupeno: Anální vibrační kolík Anal Blue
Ideální pomůcka pro anální hrátky, výborný postupně se rozšiřující tvar a příjemné vibrace. Dobrý poměr kvalita/cena
  • Hodnocení5